Film- eller videovisning av ny bostad eller lokal?

Söker du bostad eller kommersiell lokal i Stockholmsområdet? Det finns en snygg och funktionell plattform där köpare och säljare möts – den heter Boneo. Här finns allt du behöver och du kan söka på kommande försäljning Stockholm, du kan få goda råd och ställa frågor.

Plattform som välkomnar alla

Det finns flera bra sajter på nätet för den som vill titta på bostäder, många med kortfilmer från objekten – men det finns några plattformar som är mer intressanta. En av dem är Stockholmsplattformen boneo.se som välkomnar alla – den nyfikne, köpare, säljare eller den som vill veta mer. På boneo.se känns det mesta enkelt, man får en enkel översikt över kommande försäljningar i Stockholm. Staden är en europeisk pärla som har mycket att erbjuda.

Stockholm – drömstaden att bo i

För många är Stockholm en drömstad att bo i. Här finns vackra gator, massor av restauranger och roliga butiker, speciellt i Gamla stan där du kan besöka caféer med gamla valv från 1200-talet – men där finns också ett rikt musik- och kulturliv och ett fantastiskt kulturhus mitt i city. Stockholm är byggt på 14 öar och nästan överallt i city kan du få en glimt av Mälaren. Stockholm har kallats för ”Nordens Venedig”. Det finns tunnelbana överallt och du kan förflytta dig blixtsnabbt under jorden från norra Stockholm till södra, och till city och Gamla Stan. Stockholm är också ett affärscentrum med en stor arbetsmarknad.

Det finns många vackra delar att köpa hus eller lägenhet i, beroende på vad man har för smak och intressen. Innerstan är naturligtvis dyrare och här bor du på en gata med höga byggnader runt omkring, kanske någon park runt hörnet och förstås nära till nöjeslivet. Om du flyttar ut bara fem-tio minuter med tunnelbanan, exempelvis till Solna eller Sundbyberg, kan du bo i villa med rymlig trädgård. Söker du ännu mer prisvärt boende kan du förflytta dig ytterligare lite längre ut mot Sollentuna, eller kanske Upplands Väsby. Ju längre ut, desto mer prisvärt. Det blir också mer grönska – och det är snabbt och lätt att ta sig in till city.

Boneo.se – effektivt med målgrupps-algoritmer

Boneos målsättning med plattformen är att effektivisera köp och försäljning av bostäder. Man samlar på sig unik data för att kunna stödja både köparen och även säljaren som letar efter en bra mäklare. I tjänsten ”På G” hittar du kommande försäljningar i Stockholm samt nybyggnationer. Dessa kan matchas mot människor i Boneos spekulantregister som besökt bostadsvisningarna för en liknande bostad. Bones pinpointar målgrupper genom unik data med mål-algoritmer. Tjänsterna kan nyttjas även av mäklare för att kunna samspela med lämpliga köpare och på så sätt även öka utbudet för köparen. I registret finns fler än 500 000 aktiva bevakningar.

En grupp mäklarföretag står bakom boneo.se

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *