Bjud in till ett Harry Pottermaraton

Älskar du Harry Potter? Sanningen är den att både stora och små tycker om både filmerna och böckerna. Bjud in dina kompisar till ett Harry Potter maraton med både film och Harry Potter saker.

Köp snygga Harry Potter saker

Den lilla trollkarlen har verkligen många beundrare. Serien är redan en klassiker som står sig. Förutom att läsa böckerna, se på filmerna och åka till Harry Potter Park utanför London, så kan du också köpa riktigt snygga Harry Potter saker. Vad sägs om en Harry Potter 3D mugg som skoluniform eller en mugg som växlar färg, ett 1000 bitars pussel föreställande Hogwarts eller en snygga dörrmatta med Gryffindors vapensköld? Köp dina Harry Potter saker hos GameLoot nu innan de tar slut. Också perfekta som julklappar.

Harry Pottermaraton

Vilka filmer som ni ska se är ju det minsta problemet. Vill ni vara riktigt nördiga tar ni hela serien från början. Köp in ett par riktigt snygga Harry Potter muggar som ni kan dricka ur. Antingen behåller du dem själv eller så ger du dem sedan till dina kompisar. Chipssorten att satsa på är salt and vinegar, en brittisk chipssmak. Du kan göra hemmagjord pizza och skapa Harry Pottermönster eller ansikten med påläggen. Se också till att det finns nog med sköna sittplatser åt alla. Om ni är ett större gäng kan du utöka soffan med madrasser och fluffiga kuddar på golvet. Låt alla få en varsin skål att äta chips, popcorn och ostbågar i, så slipper ni luta er fram över bordet hela tiden under filmerna. Se också till att alla får en varsin filt, eftersom det kan bli lite kyligt under natten. Om coronapandemin fortfarande håller på får ni ser till att det finns nog med avstånd mellan er och att ni är ett litet mindre sällskap.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *